Is uw installatie aan renovatie toe?

Is de procesautomatisering van uw installatie verouderd? Heeft u wensen die niet gerealiseerd kunnen worden omdat het besturingssysteem niet meer voldoet aan de huidige stand van de techniek? Heeft u veel last van storingen en worden de onderhoudsintervallen steeds korter?

Laat BearTree Automation het procesbesturingssysteem van uw installatie renoveren. Neem nu contact op!

Contact opnemen

 

Betrouwbaarheid van procesbesturingssystemen

Als expert op het gebied van procesbesturingssystemen en data-acquisitiesystemen weet BearTree als geen ander hoe belangrijk het is dat u moet kunnen vertrouwen op de automatisering van uw installatie. Wanneer het aantal storingen toeneemt, of wanneer uw wensen niet of moeilijk uitvoerbaar zijn, kan het tijd zijn om de besturing van uw installatie op te frissen.

Experts in renoveren van oude systemen

BearTree Automation heeft ervaring met het renoveren van procesbesturingssystemen van R&D-, test- en productie-installaties. Of het nu gaat om het vervangen van de PLC en bijbehorende software, de bekabeling of de schakelkast. BearTree regelt alles!

Passie voor automatisering

Door de passie voor het vak, integrale projectaanpak en kennis van de meest voorkomende meet- & regelsystemen is BearTree in staat om op een efficiënte en kostenbesparende manier uw installatie te renoveren. Bij de start van het project garandeert BearTree zelfs de downtime van uw installatie tijdens de ombouw.

BearTree fungeert tijdens het project als spin in het web en stuurt indien gewenst andere partijen aan voor bijvoorbeeld kalibratie van instrumentatie en mechanische afstellingen.

Profiteer van een renovatie

Na de renovatie is uw installatie stabieler, neemt de kwaliteit van uw proces toe en neemt de tijd tussen de onderhoudsintervallen toe.

Nazorg

Ook na de renovatie kunt u rekenen op de service van BearTree Automation BV. Indien van toepassing verlenen wij assistentie op afstand zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.

...en meer...

Uiteraard is BearTree u ook na de renovatie graag van dienst om u te ontzorgen op het gebied van meet- & regeltechniek. Met onze partners zijn wij ook in staat om mechanische aanpassingen aan uw installaties te realiseren.

Neem contact op

Is uw installatie verouderd en heeft u budget om de installatie te renoveren? Neemt het aantal storingen in uw installatie toe? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een renovatie?

Neem dan contact met ons op via 06-1245 7785 of mail naar info@beartree.nl