Testautomatiserings services

Op zoek naar een laboratoriumautomatiserings- of R&D-automatiseringsbedrijf? BearTree maakt testopstellingen en software op maat met behulp van LabVIEW en Siemens software.

Wij werken op afstand vanuit Nederland. Doordat wij op afstand kunnen werken, kunnen wij onze diensten wereldwijd aanbieden.

Contact opnemen

Automatisering voor laboratoria

Wil jij als onderzoeker bijdragen aan een duurzamere samenleving? Wil je resultaten snel kunnen delen met de rest van de wereld? Wij begrijpen het belang van onderzoek: wij automatiseren uw testopstelling!

Onze testopstellingen voor laboratorium- en chemische installaties automatiseren vloeistof- en gasstromen. Ze sturen verwarmingssystemen, koelsystemen, roermotoren en kleppen aan op basis van metingen van verschillende sensoren. Continue metingen voor onder andere pH-metingen, CO2-metingen, O2-metingen, niveaumetingen en drukmetingen zorgen voor een consistent resultaat.

BearTree biedt een dynamische automatiseringsoplossing: er kunnen op elk moment wijzigingen in de automatisering worden aangebracht. Na afloop wordt de nodige aandacht besteed aan begeleiding en instructie. Wij zorgen ervoor dat uw systeem voldoet aan de levering én blijft voldoen in de toekomst!

 Contact opnemen

 

Automatisering voor R&D afdelingen

Automatisering van R&D (onderzoek en ontwikkeling) zorgt ervoor dat uw product betrouwbaar en duurzaam is. Onze op maat gemaakte, vaak unieke, testopstellingen zullen het testproces automatiseren en versnellen.

Onze automatiseringsoplossingen op maat regelen beweging, vacuüm en temperatuur. Ze sturen verwarmingssystemen, vacuümsystemen en cryo-koelsystemen aan op basis van sensoruitlezingen. Deze sensoren meten onder andere de positie, snelheid, temperatuur, vacuümniveau en versnelling.

BearTree biedt een dynamische automatiseringsoplossing: er kunnen op elk moment wijzigingen in de automatisering worden aangebracht. Uw projectleider zorgt ervoor dat er voldoende aandacht is voor begeleiding en instructie. Wij zorgen ervoor dat uw systeem voldoet aan de levering en blijft voldoen in de toekomst!

Contact opnemen

Testautomatisering met LabVIEW software

De programmeurs van BearTree hebben meer dan 20 jaar ervaring met LabVIEW automatisering. Vanaf LabVIEW 5.0 (februari 1999) hebben ze alle fasen van de ontwikkeling van LabVIEW doorlopen, zoals de introductie van de eerste cRio-systemen.

LabVIEW is een grafische programmeeromgeving ontwikkeld door National Instruments. Het is met name geschikt voor regeltechniek, data-acquisitie en communicatie met meetinstrumenten.

LabVIEW professional nodig? Laat ons je helpen. Ons ervaren team heeft al vele laboratoria en R&D-afdelingen geholpen met een oplossing op maat.

Contact opnemen

Wat is LabVIEW software?

Testautomatisering met behulp van Siemens Software

Siemens SIMATIC is een gerenommeerd softwareprogramma voor testautomatisering. De software vereenvoudigt en versnelt het testproces. Daarom is het ideaal voor gebruik in laboratoria en R&D-afdelingen.

Zoek je een oplossing voor automatisering met behulp van de software van Siemens? Zoek niet verder! BearTree heeft jarenlange ervaring in testautomatisering.

 Contact opnemen

Wat is Siemens Simatic?

Heb je nog vragen over BearTree? Neem dan nu contact op!

Contact opnemen

Bedrijven waar we met trots voor werken