Onze partners

Met trots werken we samen met deze betrouwbare partners.

Contact opnemen

 

 

DKautomation

DKautomation houdt zich voornamelijk bezig met het programmeren en in bedrijf stellen van industriële processen. Ze denken mee met de klant en proberen samen met de procesengineer tot een zo mooi mogelijk product te komen.

De Heer BV

De Heer BV is sinds 1994 de exclusieve vertegenwoordiger van SITEC Sieber Engineering en Premex Solutions in Nederland, België en Luxemburg.

Hexapole

Groot genoeg om aan elke automatiseringsbehoefte te voldoen. Klein genoeg om al onze klanten persoonlijk te kennen en te koesteren. En dat allemaal met een persoonlijk tintje!

BAS Machinebouw

Ontwerpt en bouwt machines die nog niet bestaan. Dit kunnen stand-alone machines zijn, maar ook volledige systeemintegraties met de rest van uw productieomgeving. BAS Machinebouw staat naast u om het gehele proces, van ontwikkeling tot oplevering, in goede banen te leiden.

Industrial Automation Support B.V.

IAS richt zich op organisaties die tijdelijke freelancers nodig hebben. IAS werkt nauw samen met 3D engineers, elektrotechnisch tekenaars in E-plan, Siemens Drive specialisten, instrumentatie monteurs en paneelbouwers.