Over BearTree

We waarderen mensen boven winst, kwaliteit boven kwantiteit en scheppen realistische verwachtingen. Daarom hebben we een ongeëvenaarde werkrelatie met onze klanten.

Ons team is opzettelijk klein, eclectisch en bekwaam; met onze in-house expertise leveren we zowel aan de ontwerp- als aan de ontwikkelingskant scherpe en goed functionerende producten.

Contact opnemen

De eigenaar van BearTree

Hallo, mijn naam is Roland van Zanten! Ik woon in Zoetermeer met mijn vrouw, dochter en zoon. Ik heb BearTree opgericht in 2019 en fungeer als algemeen directeur en projectmanager voor het bedrijf. Ook wordt het grootste deel van de LabVIEW-programmering door mij gedaan.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat je een grote verscheidenheid aan mensen ontmoet en dat ze je blijven uitdagen om met de beste oplossingen voor hun uitdagingen te komen.

BearTree werkt samen met partners om tot de beste oplossingen voor haar klanten te komen. Wat BearTree en haar partners gemeen hebben, is dat we allemaal een tevreden klant willen zien!

Als ik niet aan het werk ben, breng ik tijd door met familie en vrienden, sport ik in de sportschool of doe ik aan kickboksen.

Hoe BearTree is begonnen

Er was eens een studie genaamd Werktuigbouwkunde. Hier is het allemaal begonnen: een voorliefde voor voertuigen. Alle soorten voertuigen: auto's, fietsen, vrachtwagens, treinen enzovoort. En hoe je ze kunt verbeteren.

En daar was onderzoek voor nodig. Herhaaldelijk testen onder licht wisselende omstandigheden. En dat kan het beste met geautomatiseerde testroutines! Dat is waar het allemaal begon: hoe automatiseer je een uitdagend en nieuw apparaat het beste.

En van het een komt het ander:

  • Hoe automatiseer je een experimenteel baggerschip?
  • Wat is er nodig om een scheepsdieselmotor te automatiseren voor educatieve doeleinden?
  • De eerste productiestand voor HD-camera's: kan dit geautomatiseerd worden?
  • Hoe tel je neutronen in een kerncentrale?

En opeens run je je eigen bedrijf, gespecialiseerd in uitdagende en unieke automatiseringsvraagstukken.

 

 

Bedrijven waar we met trots voor werken