Siemens automatiseringssoftware

Siemens AG is een wereldwijd opererend Duits elektronica- en elektrotechnisch conglomeraat dat actief is in de sectoren industrie, energie en gezondheidszorg.

Contact opnemen

Automatiseringssystemen van Siemens

In alle branches worden steeds hogere eisen gesteld aan moderne machines en installaties. Met de automatiseringssystemen van Siemens dekt u alle eisen en profiteert u tegelijkertijd van maximale efficiëntie, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.

Consequent en efficiënt

Het schaalbare portfolio van de SIMATIC-familie zorgt voor een optimale oplossing voor elk toepassingsgebied. Profiteer van de end-to-end consistentie van het systeem: samen met geïntegreerde engineering in de TIA Portal helpt het u uw kosten en time-to-market aanzienlijk te verminderen.

STAP 7 (TIA Portal) - Controllersoftware van de nieuwe generatie

SIMATIC STEP 7 (TIA Portal) zet het succesverhaal van SIMATIC STEP 7 voort. Met SIMATIC STEP 7 (TIA Portal) kunt u de Basic, Advanced en Distributed Controllers van alle generaties configureren, programmeren, testen en diagnosticeren. Zowel PLC- als PC-gebaseerd, inclusief softwarecontrollers.

Innovatieve en efficiënte systeembekabeling

Met SIMATIC TOP connect levert Siemens een compleet assortiment aansluittechnologie voor de SIMATIC S7-300, S7-1500 en S7-1200, evenals voor de SIMATIC ET 200M, ET 200MP en ET 200SP en LOGO! Voorgemonteerd voor een eenvoudige plug-in.

Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar: de volledig modulaire aansluiting volgens het modulaire ontwerpprincipe en de flexibele aansluiting met gebundelde enkele aders, of aansluiting via de universele aansluitkabel. Het resultaat is in beide gevallen hetzelfde: het contact is gemaakt, de verbinding is tot stand gebracht en foutbronnen zijn geëlimineerd.

Industriële besturingen - SIRIUS

Met SIRIUS biedt Siemens een uniek uitgebreid portfolio voor elke industriële besturingstoepassing. De grote voordelen: Dankzij hun modulaire opbouw kunnen Siemens-producten heel eenvoudig worden gepland en in een schakelkast worden ingebouwd. Ze zijn bijzonder eenvoudig te integreren in gedistribueerde systemen.

Bedrijven waar we met trots voor werken