Laboratoria en R&D automatisering

Testautomatisering voor laboratoria en R&D afdelingen

Contact opnemen

Op maat gemaakte automatisering met LabVIEW

BearTree Automation B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van automatiseringsprojecten voor afdelingen en organisaties in de industrie, tuinbouw, landbouw en Research & Development. Ons belangrijkste doel is om de productiviteit van de onderzoeker, laborant of operator te verhogen. Dit bereiken we door wachttijden weg te nemen door middel van automatisering.

Dit zeggen klanten over ons

“Bedankt Roland van Zanten, het was een genoegen om met je samen te werken. Ik beveel je aan voor je vermogen om met nogal abstracte (XPure) processen om te gaan, en bedank je voor je vasthoudendheid om het tot het laatste stukje goed te krijgen. Ik kijk uit naar onze volgende projecten!”

- René Nanninga, directeur bij XPure Systems, ProPharmaGroup

“Onze ALD-systemen zijn complexe systemen, die potentieel gevaarlijke gassen en dampen manipuleren met timings op de milliseconde via een groot aantal componenten zoals pneumatische kleppen, temperatuurregelaars, manometers, smoorkleppen, mass flow controllers, et cetera. Door met BearTree Automation te werken konden we een zeer betrouwbaar, realtime en schaalbaar automatiseringssysteem ontwikkelen dat buitengewoon goed presteert in een industriële omgeving.”

- Jacques Kools, CEO & oprichter van Encapsulix

Heb je nog vragen over BearTree? Neem dan nu contact op!

Contact opnemen

Bedrijven waar we met trots voor werken