De Heer BV

De Heer BV ontwikkelt en levert hogedrukreactoren voor de chemische en farmaceutische industrie. Ze leveren ook hogedrukcomponenten en onderzoekssystemen ontworpen voor drukken tot 10.000 bar.

Hun klanten gebruiken deze reactoren in R&D-laboratoria om onderzoek te doen naar het ontwikkelen van nieuwe producten en het optimaliseren of opschalen van bestaande en alternatieve processen.

Contact opnemen

Deze systemen vereisen regelmatig automatisering en controle. Het regelsysteem moet procesvariabelen zoals druk, stroom, temperatuur, roersnelheid et cetera regelen om het gewenste experiment nauwkeurig uit te voeren. De eigenaren van De Heer BV en BearTree Automation kennen elkaar al jaren, wat al snel resulteerde in een samenwerking.

BearTree leverde de hardware en software voor een kleine drukreactor. Een HMI (Human Machine Interface) stuurt het apparaat aan, dankzij de automatiseringssoftware. BearTree maakte de nieuwe software in de ontwikkelomgeving LabVIEW, gebaseerd op BearTree's softwareproduct BEAM. Hierdoor kunnen wetenschappers recepten invoeren, die de machine vervolgens zeer nauwkeurig uitvoert. Experimenten kunnen dus perfect worden gesimuleerd. De software heeft ook een optie voor het exporteren van gegevens. Hierdoor kunnen wetenschappers de experimenten gemakkelijk met elkaar vergelijken.

 

Ruben Cornelisse

De samenwerking is altijd zeer positief en productief. Roland van BearTree communiceert goed en vergeet je niet. Als er bugs of andere problemen zijn, lost hij dat heel snel op. Hij is ook erg proactief in zijn handelen. Uw probleem oplossen is zijn passie.

Ruben Cornelisse De Heer BV

De Heer BV zocht een betrouwbare partner met sterke communicatieve vaardigheden. Er moet ook een echte toewijding aan de opdracht zijn. “Roland, de eigenaar van BearTree, denkt altijd in oplossingen. Met veel enthousiasme gaat hij op zoek naar nieuwe informatie en ontwikkelingen. Zo ontstaan oplossingen voor problemen die wij niet konden oplossen.”

Een hoogtepunt van de samenwerking was de oplevering van een reactor voor een klant in België. De klant was zo tevreden dat er meteen een nieuwe bestelling volgde! De samenwerking tussen BearTree Automation en De Heer BV was dan ook zeer succesvol.

Als je iets vraagt, regelen ze het! De meegeleverde hardware en software werkt altijd goed. Als er iets aan de hand is, zorgen ze direct voor een oplossing.” – Ruben, eigenaar van De Heer BV.